Pagina's

zondag 16 oktober 2011

Mats

Joop, Edgar, Mats small
Op zijn T-shirt staat ‘Hello, I am new here’. En dat is ie Mats, dat kleine mooie manneke geboren op 27 September 2011. Mats, zoon van Edgar en Femke en dus mijn eerste kleinzoon. En gisteren kon ik Mats voor het eerst in levende lijve bewonderen. Hij sabbelde al vrolijk op zijn vingers en het drinken uit het flesje ging hem ook goed af. Maar een boertje kon er niet af.  Daarna viel hij onder het genot van twinkelende klankjes in slaap in zijn eigen bed opgevuld met veel knuffelbeesten. Mats, een wonder en een pracht ventje.
 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Joop, nogmaals proficiat met je kleinzoon. Ziet er patent uit. Hollands welvaren. Veel succes in France. Jan is er nu ook en we gaan laatste week okt. weer :-)
Arienne

Anoniem zei

J.B.was ik toch weken niet op je site geweest.Een ingeving deed me even koekeloeren,En ja,verdraait,staat warempel de kleinzoon op de kiek,leuk om te zien.Inderdaad,hollands welvaren.Je kunt er mee voor de dag komen;van harte gefeliciteerd!!Ook het franse huis komt met rasse schreden nader tot je,ook geweldig.Ddie Joop,,,,,die kiest zo z;n eigen pad,geweldig.Groetjes,Neel.