Pagina's

zaterdag 28 mei 2011

Tia de strandjutter

Het geplande camper weekend met Stijn Julian liep anders. Het ging niet door omdat zijn familie andere afspraken gemaakt had. Vrijdagavond besloot ik toch uiteindelijk om met de camper erop uit te trekken ofschoon de weers voorspellingen niet geweldig waren. Na een mooie ritje stond ik na een uur bij het strandje van Sommerøy. Slechts een andere camper had zich geplaatst. Het was een koude avond en in de camper was het ook fris omdat de verwarming weer niet werkte. Elke keer na de start schakelde de verwarming af omdat de hoofd gasklep afgesloten werd. Ook dat probleem moet opgelost worden voor ik op vakantie ga. De zaterdag brak al weer vroeg aan omdat Tia zoals gebruikelijk vroeg wakker is en dan vrolijk staat te kwispelen. Na een relaxed ontbijt erop uit voor wat belevenissen op strand. Tia vond het prachtig zoals op het videootje te zien is. Het blijft ook een schitterende plek.



In de loop van de dag kwamen er wat meer campers bij. In totaal staan er nu vijf. Een ervan is naar mijn SONY DSC                     idee spiksplinternieuw. De eigenaren testen alles uit. Zelfs het zonnescherm gaat naar beneden terwijl er nauwelijks zon is. Er zijn wat kanoërs en een grote groep jongeren die een rubber boot tot hun beschikking hebben. SONY DSC                     Tia maakt met een andere grotere hond kennis op het strand. Ze is absoluut niet bang uitgevallen om tegenover zo’n groot bruin beest haar vrouwtje te staan. Ofschoon veel van de ander camperaars buiten bbq-en vind ik het te koud. Vanavond spaghetti met gehakt en een lekker glaasje Barola wijn uit Italië op het menu.

1 opmerking:

wimentineke zei

Het blijkt toch weer goed te zijn om de camper in de weekenden uit te proberen om de kleine mankementen eruit te halen, alleen jammer dat je de geplande activiteit met Stijn niet kon doen. Een kapotte verwarming is bij jullie natuurlijk niet echt prettig, maar ik kan je vast vertellen dat deze bij ons echt niet nodig is.(wij hebben hier in Frankrijk alleen nog maar warme dagen gehad zonder regen) tot Juli.
gr. Tineke en Wim