Pagina's

zaterdag 8 februari 2014

Van stokken los

Dat is weliswaar iets anders dan van God los. Maar ik voelde wel een bevrijding toen mijn fysiotherapeute me afgelopen dinsdag aan het einde van het wekelijks bezoek tegen me zei dat ik (veel meer) zonder stok zou kunnen gaan lopen.  Verder kon ik wat haar betrof wel gaan oefenen met fietsen. Ik had daarvoor al even geoefend op de hometrainer in haar praktijkruimte. En dat fietsen op de home trainer ging me goed af. Ook zei ze dat ik al wat korte ritjes kon gaan maken met de auto. Maar ik heb nog steeds behoorlijk wat intensieve oefeningen te doen om het herstel proces in de goeie richting te Uitzicht rijnhouden. Het een en ander houdt ook in dat ik begin maart terugga naar Pillac.

Het goede nieuws betekende ook dat ik onder escorte van Joosje in mijn eigen auto naar Alphen kon rijden om daar de komende drie weken in mijn huis aan de Rijn te verblijven. Ik oefen daar nu intensief trappen op en aflopen zonder stok. Het regenachtige weer nodigt niet echt uit om erop uit te trekken. Maar ik heb een mooi uitzicht op de Rijn die langs het huis stroomt. Vaak met schitterende grote schepen. In weekend wachten me een paar dozen met nog meer blikken mechanisch speelgoed. Dus gaan we dan eens rustig bekijken en ervan genieten.

1 opmerking:

Anoniem zei

J.B.proficiat met de vooruitgang van het herstel van je knie.Ook je mobiliteit[auto rijden]geeft de gewenste vrijheid,prima toch.Je retourtje naar Pillac komt in zicht,houdt de vaart erin!!Groet,Neel.