Pagina's

vrijdag 6 april 2012

Paasreces

… is aangebroken voor Wim. Hij heeft even genoeg isolatie en gipsplaten gezien in Les Cotes. Nu gaat Wim even weer aan het (t)huiswerk. Morgen Trapwand gipsgaat hij op de camping weer gras maaien en verder met het sanitair. Verder volgt Wim nog een studie voor makelaar.

Op een stuk na (boven het raam en rondom de balk) zit alle gips (de schuine wanden) er in. Vandaag is Wim erg aan het pielen geweest met de Schuine wand gipshoeken waar de twee schuine wanden elkaar raken, veel extra steunhoutjes gezaagd en bevestigd, getest, maar is gelukt. Alle spotjes  doen het zoals uit d efoto’s blijkt. Volgende week worden nog twee sets spotjes Trapgat wand gipsbijgehaald. Dinsdag volgende week worden de laatste rechte wanden met gipsplaten gedaan hetgeen relatief makkelijk is.

En dan daarna het plafond. Dat is een hele klus. Wim gaat dat samen met Tineke aanpakken want de gipsplaten van 120 breed en dus niet echt handelbaar. Zeker niet op hele lengte van 250.

Ray, de aannemer heeft het ondanks belofte af laten weten. Daardoor kon Wim ook niet in garage omdat Ray de sleutel daarvan  heeft. Nou maar hopen dat hij volgende week zijn belofte nakomt. Allemaal reuze vervelend.

Spic & Span 04Gisteren bij wat surfen op het internet kwam ik nog wat schitterende afbeeldingen tegen van spic-en-spanreclames over Spic en Span. Bekende reinigings middelen uit de jaren vijftig. Het label is nu volledig van de markt. Maar de naam is mijn geheugen gegrifd en schoot me te binnen toen duidelijk werd dat Marjolijn (Spic) en ik (Span) vanaf eind volgend week gaan schoonmaken en verven in Les Cotes. Spic en Span wordt er niet goed van !

Geen opmerkingen: