Pagina's

maandag 8 augustus 2011

Kurk

Gisterenochtend hebben we de de Jus de Raisin van Le domaine Maine Giraud geprobeerd. Na het ontkurken van de fles met een knal was Tia in staat om de weggeschoten kurk weer terug te vinden. Vol trots toonde ze de kurk en speelde er op haar manier een tijdje mee. Nog maar snel even een videootje van gemaakt. De Jus de Raisin was mits ijskoud prima misschien een vleugje te zoet.
Hierna het onderzoeksvoorstel elektronisch ingediend. Dus die werk klus zit er gelukkig ook op. Verder was het weer eens tijd om een aantal handdoeken te wassen met de hand. Hierbij kon ik de ouderwetse wringer van de camping gebruiken om het relatief droog op te hangen. Na wat zonnebakken bij het zwembad was het tijd voor de tweede Wim en Joop Match 2 schaakmatch met Wim van Gelder. Onder de boom zaten de twee schaakmeesters met ingespannen gezichten hun zetten te bedenken. Het werd een zeer gelijk opgaande lange strijd met wisselend voordeel voor Wim of mij. Uiteindelijk wist ik in eindfase een toren voor te komen en gaf Wim op. Een mooie partij en de stand is dus nu 1-1. Einde van de middag kwamen nog wat nieuwe gasten aan waaronder de vogels spotters Hans en Caro van vorig jaar. De dag werd afgesloten met een diner ‘Chez Tineke’. Een ananas heerlijke witlof cappuccino als voorgerecht. Konijn met eekhoorntjes brood als hoofdgerecht en als toetje gegrilde ananas met een heerlijk steranijs saus en vanille ijs. Witte wijn van de Tia uit raamCharante ontbrak ook niet. Voor de rest wat plug en play. Eenmaal in de camper kreeg Tia en ik nog even raam bezoek van Gunn Berit en Herman. Hierna kon de nachtrust beginnen alhoewel ………. 

1 opmerking:

Anoniem zei

J.B.alhoewel.....wats kebeurt,wats kebeurt??Intieme details hoeft niet hoor.Hier worstelen wij ons door zeer wisselvallig weer,maar daarom niet getreurt.De verjaardagen van de Jannen achter de rug.Op H;vl.13 een maaltijd,kort en krachtig(en machtig)Gezelli!Met de achterblijvers de 20ste verjaardag van Junior herdacht.Overigens geen nieuws,groet,Neel