Pagina's

maandag 13 mei 2013

Kentekennummer platen.

Vandaag lagen er drie kentekennummer platen op Les Cotes. De oude kentekennummer plaat van het aanhangwagentje, de Noorse kentekennummer plaat van mijn camper en de nieuwe Frans kentekennummerplaat voor mijn camper. De camper is ingevoerd en inmiddels in Frankrijk verzekerd. De Franse kentekennummerplaten zijn er vanochtend opgezet. De oude Noorse kentekennummerplaten moeten teruggezonden worden. En Edgar, Femke en Mats zijn vertrokken huiswaarts met het aanhangwagentje nu voorzien van de kentekennummerplaat van hun eigen auto. Daarmee is de cirkel voor het aanhangwagentje rond. Destijds  heb ik het aanhangwagentje gekocht voor de vakantiespullen toen Natasja en Edgar klein waren, Nu kunnen Femke en Edgar het karretje weer goed gebruiken.
Mats nam zwaaiend vanuit zijn autostoeltje afscheid na een bezoek van een paar gezellige dagen met helaas matig weer. Dus van zwemmen is het niet gekomen. Mats enthousistWel spelen op veranda, in zijn zandbak en binnen. Uiteten is ook goed aan hem besteed. Kijk maar eens hoe enthousiast hij is op de foto in LaTaverne. Mats is een vrolijk ventje die van alles leert. Hij pikt alles onmiddelijk  op wat je voordoet. Gisteravond had hij effe het knopje van de afwasmachine verdraaid. Dus constateerden we na enig tijd dat de machine het niet deed. Verder was Mats druk in de weer met het plaatsen mijn laarzen, crocs en schoenen in een kartonnen doos. En dan maar rondschuiven van kamer naar hal. Jullie kunnen begrijpen het een en ander is vastgelegd op video. Vandaag dan een eerste videootje van het uitpakken van zijn kado toen hij net op Les Cotes gearriveerd was.

2 opmerkingen:

Marthy zei

Heerlijk ventje, kan me voorstellen dat je die graag op de film zet.

Anoniem zei

Dag Joop,
Inmiddels weer terug in Nederland genieten we na van de dagen op Les Cotes. We vonden het heel gezellig. We hebben hier de kachel ook opgestookt maar dan zonder houtblokken.
Groeten
Natasja en Wino