Pagina's

zaterdag 16 augustus 2014

Afsluiting

Vandaag sluiten we het weekje bezoek af van Nelemarie en Marjolijn aan Les Cotes. Morgen vertrekken ze weer richting Alphen aan den Rijn. Het weer heeft het een beetje af laten weten deze week. Wat te weinig zonnig. Maar dat mocht het plezier niet drukken. En plezier dat was er. Zo ook gisterenavond bij het eten in restaurant Le Pitaud. Tafeltje gereserveerd want er was die avond ook een optreden van het duo de Broken Biscuits. Het geboden voedsel was weer erg lekker. Ook Marjolijn en Nelemarie waren vol lof. En uiteraard dronken we er een niet te versmaden St Emilio grand cru bij. Rond half tien begonnen de eerste vioolklanken van de vrouwelijk lid van de band te klinken terwijl het mannelijk deel van het duo zong en gitaar speelde. En dat deden ze beiden zeer verdienstelijk. Goede ervaren muzikanten. Het rijkelijk Engelstalige aanwezige publiek genoot ervan. Marjolijn heeft ook nog een CD van Broken Biscuits gekocht. Hieronder een video samenvatting van het concert.
Tijdens de pauze van Broken Biscuits trad de chef-kok Cedric de Rossi op. Hij zong drie Franse liedjes en begeleidde zich zelf op de gitaar. Een ervan hier op video.
 
Ook daardoor kwam er nog extra stemming in onder de Fransen. De tweede  ronde van Broken Biscuits ging er daarna in als koek. Maar Nelemarie begon wat af te haken en dus besloten we naar Les Cotes terug te gaan. Vanochtend moest Nelemarie nog ff tol betalen voor het avondje Le Pitaud :) door na het ontbijt bij te slapen op de fatboy op de zwembad vlonder. Neel in slaapMaar in de middag was ze weer volop actief met Marjolijn. We hebben geprobeerd de afsluit noppen folie voor het zwembad aan de banden te bevestigen van het oprol mechanisme. Helaas het bedachte sluitings mechanisme werkt voor geen meter. Dus nog even snel terug naar Bricomarche. Ze gaan een oplossing bedenken want ze hebben hun zwembad afdeling opgedoekt voor zover ik begreep. Ik word maandag terug gebeld. Afwachten dus.

Geen opmerkingen: