Pagina's

vrijdag 21 september 2018

De zomer zit erop, we vertrekken

Vandaag begon het voor het eerst sedert weken weer wat te regenen. Komt prima uit want we sluiten vandaag af en vertrekken naar Nederland voor het komend halfjaar. landschap in regenDe zomer op Domain Les Cotes zit erop. En wat voor een zomer! Prachtig voor wat betreft het weer van zeer warm tot goed aangenaam warm. We hebben dagelijks genoten van ons levend schilderij landschap. De stilte van het landschap. De struiken, planten en blozwembad met zeilemen in de tuin die volop aandacht kregen van Joosje. Het stond en staat er nog steeds fraai bij.

Uiteraard genoten we van het bezoek van onze Zomergasten 2018. Edgar, Femke en de pukkies Mats en Lotte. Heerlijk om te zien hoe de kleinkinderen opgroeien. En het was ook fijn om Jennifer en Rob twee weken op bezoek te hebben en mee te maken hoe jonge mensen op hun manier vorm geven aan hun leven. Uiteraard de uitstapjes met de camper en een bezoek aan Jan Teske op zijn camping waren leuk om te doen. De grote Portugal reis van een maand was een succes. Wat een mooi land met een prachtige kust en heerlijk om er met zijn tweetjes van te genieten. Het wekelijkse anti-diabetes etentje bij de Italiaan in St. Severin was een uitje om niet te missen. Even bewust koolhydraatrijk zondigen. Verder heb ik me prima vermaakt mstoelnet al het video- en animatiewerk. Ook de start van mijn satirische rubriek Op de korrel voor Schagen FM was een ervaring. Het gaf al halverwege een lokale rel. Maar een recente evaluatie die ik uitvoerde maakt wel duidelijk dat er onder de lezers meer voor- dan tegenstanders zijn van deze rubriek. Maar we gaan binnen Schagen FM de rubriek samen evalueren.

Nu gaan we met een maximaal beladen camper richting Stolwijk en daarna naar Barsingerhorn. Ik kijk al weer uit naar alle najaars aktiviteiten. Genoeg te doen. Tot ziens Pillac in 2019.

Geen opmerkingen: