Pagina's

vrijdag 12 april 2013

Witter dan wit

Nee dit is geen slogan voor een wasmiddel. Maar de plafonds en Afplakkenwanden van mijn woonkamer en keuken van Les Cotes lijken nu wel zo. Nadat alle gaatjes, openingen in muren en plafondbalken waren gedicht de afgelopen dagen kon alles afgeplakt worden. Het leek wel of we Mr Bean van plan waren te gaan nadoen. Die stak nadat hij alles afgeplakt in zijn woonkamer een staaf met explosieven aan die geplaatst was in de verfbus. Resultaat alles in een keer wit.
Frans en ik hebeen een wat mildere aanpak gekozen. Met de verfspuit Wagner project 115 voorzien van een nieuw filter en spuitkop zijn we met verspuitbare verf aan de gang gegaan. In een redelijk hoog tempo werd het plafond wit gespoten. Hierna de muren. Maar wederom liet de Wagner spuitverf ons in de steek. De regelaar bleek dolgedraaid en wat we ook deden het bleef FC Knudde. Er viel niets meer te regelen. Dus laatste wandjes maar weer met de ouderwetse roller. En nu een aantal uren wachten tot nog een laag aangebracht kan worden. Meters maken dus vandaag. In de tussenbedrijven heeft Frans het plafond in badkamer van de Bergerie ook wit geschilderd. En wij waren ook behoorlijk wit geworden hetgeen moge blijken uit de foto tijdens een koffie stop.
Schilders Frans en Joop
Toen we gisteren avond in de Tapazerria in Aubeterre wilde gaan eten bleek dat deze zaak voor mij geheel onverwachts gesloten was. Dan maar uit eten bij Carmen van La Taverne. Zij wist ons te vertellen dat het verhuurcontract om voor haar onduidelijke redenen niet verlengd was. De uitbaters van Tapazerria gaan nu verder als Le Brasserie op het dorpsplein van Aubeterre. Ik ben benieuwd of je daar net zo lekker kan eten. Mijn lekkerbekken test volgt zodra ze open zijn.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Det kommer til å bli kjempefint! Lykke til med resten.

gb

Anoniem zei

Je stoelen worden volgende week vrijdag na 15 uur in Alphen afgeleverd.Daarna kunnen ze door naar Pillac, zal vast een mooie kombi worden met al dat wit!
Fijn zonnig weekend toegewenst.

Groet, Marjolijn

jurgen zei

zelfs de baarden zijn natuurgetrouw wit