Pagina's

maandag 4 juli 2011

Chateau bezoek

Op zondag heb ik Chateau Guyonniere in Beaulieu sous Parthenay bezocht. Het ligt ongeveer 30 km vanaf te camping. Een leuke tocht met de scooter. Het kasteeltje ligt wat verscholen aan een doodlopende weg. Je moet je melden om de tuinen te bezoeken door op de deur te kloppen. Een wat stoffige dame doet open en via een binnenplaats wordt je begeleid naar de tuin achter het kasteel. Het is een mooie rustige plek. Helaas stond er niet veel in bloei. Maar het was er goed toeven. Ik heb enig tijd op de binnenplaats van het kasteel gezeten.


Aan het eind van de zondag zijn er de nodige Franse camping gasten vertrokken. Veel van hen waren weekend gasten. Een nadeel van de camping is dat een vlakbij gelegen boerderij over een stal beschikt die temperatuur gecontroleerd is. Om de haverklap gaat een soort game geluid af als de temperatuur bij geregeld wordt. Uiteraard moet je er niet op letten maar toch. Gelukkig is het in de avond en nacht over. Het werkt ook niet altijd dus het valt wel mee maar het is niet echt leuk. Maandag moet ik nog wat werken aan een voorstel. De internet verbinding via mijn aangeschafte antenne systeem werkt perfect.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Joop,

Lekker genieten van je Vespa en al het aangename in Frankrijk, fijne zomer!
Binnenkort reizen wij af naar Zweden. Lunch bij een van jouw favoriete restaurants,Fond in Goteborg, staat ook op het programma.

groeten van je twee Zutphense blog-volgers
Natasja en Wino