Pagina's

maandag 18 maart 2013

Kleurrijk

De tuintjes rondom de bergerie zijn Violen in de vaasnu voorzien van allerlei nieuwe plantjes in verse grond. Er zijn vrolijke violen geplant. Een aantal bloemetjes zijn ervan geplukt en in een vaasje gezet om het binnenviooltjes interieur kleurrijk te maken.  In Aubeterre sur Dronne is een zeer uitgebreid tuincentrum met een ruime keuze aan planten en aardig personeel. Verder ben ik nu in het bezit liet Gardenavan een echte Gardena oranje tuinslang van 25 meter op haspel. Dus er kan nu op elke plaats waar nodig direct water geleverd worden. Niet dat we er gebrek aan hebben op dit moment. In tegendeel er valt af en toe een lekker buitje. Maarregenboog de zon liet zich ook wat zien en dat leidt tot de bekende kleurrijke regenboog. Dus ook die heb ik maar even voor het nageslacht vastgelegd. Overigens is de nieuwe tuinslang ook handig om de verswater tank van de camper bij te vullen. Geen gesjouw meer met een watertank.
Edgar zond me gisteren nog een foto van Mats. Hij is nu ook aan de pizza en die gaat Mats pizzaer zoals al zijn voedsel prima in. Inmiddels ben ik wat voorbereidingen aan het treffen om weer voor ruim twee weken naar Nederland te gaan. Dit keer terug met de Fiat Doblo. Camper blijft dus achter. Terugreis met Joosje in twee dagen waarbij we Parijs vermijden en via LeMans en Rouen naar Bologne sur Mer gaan voor een tussenstop in Hotel de la Matelotte met een prima keuken naar zeggen. Gaan we dus maar eens even testen als Michelin lekkerbekken :). Het was de afgelopen weken goed toeven op Les Cotes. Genoten van de mooie wisselende uitzichten. Daarom nog een videootje van de invallende duisternis door de nieuwe kozijnen op de veranda en uiteraard met wat trucage werk.

1 opmerking:

Anoniem zei

J.B. Spring is in the air;Joop en Joosje zetten de bloemetjes buiten [en binnen]Wordt dat even gezellig in les Cotes!En kleurrijk,groet Neel.P.S.kleine Luten lijkt op opa.wordt ook vast zo'n lekkerbek[je]