Pagina's

vrijdag 24 augustus 2018

Vegetarisch

Gisteren hadden Jennifer en Joosje elk een vegetarisch gerecht paprikagemaakt die tesamen onze maaltijd vormden. Het ene gerechtje bestond uit een gevulde rode paprika en de ander uit een gevulde groene bolvormige courgette. Twee grappig uitziende bolletjes. courgetteDe gegratineerde kaas gaf aan beide een extra lekkere smaak. Aan tafel werd uitgebreid besproken wat er mogelijk anders had gekund. Wat mij betreft had er toch wel iets van een beetje gehakt of spekjes in mogen zitten. Maar ja dan was het niet vegetarisch. Nogmaals het was smakelijk. Complimenten aan beiden voor het maken van de gerechten.

Gisteren kreeg ik ook nog een WhatsApp mats treinbericht van Femke die op reis was met Mats naar de World of Dinos in de Jaarbeurs van Utrecht. Voor veel kinderen zijn dinosaurussen favoriet. Zo ook voor Mats.

In de trein kon Mats natuurlijk mooi naar buiten kijken zoals wel blijkt uit de foto. Mats vroeg zich wel af waarom er geen veiligheidgordels in de trein zitten. Van zo’n vraag sta je dan wel even te kijken. En uiteraard moet je glimlachen vanwege de slimmigheid.

Geen opmerkingen: