Pagina's

dinsdag 24 augustus 2010

Laatse dag bij Jan en Arienne

Maandag 23 augustus was de laatste volle dag bij Jan en Arienne. Na het ontbijt aan het werken geslagen met het schrijven van een kort onderzoeksvoorstel. Viel niet mee om mijn gedachten weer op het werkspoor te krijgen. Maar het is een beetje gelukt.

SONY DSC                     Marjolijn en Keba wilde wat om handen hebben. Dus zij zijn begonnen met het ruimen van wat boom materiaal achteraan op het terrein. Resten van oude bomen werden verzameld. Op de video kunnen zien hoe actief geruimd, gehakt en gesjouwd werd. Uiteraard waren ze moei ook omdat ze al een lange wandeling achter de rug hadden. Dus Keba even gestrekt op de bank. Uiteraard was Tia weer nieuwsgierig waarom Keba daar lag. Aan het eind van de middag nog een partijtje Jeu de Boule gespeeld met Keba, en Marjolijn met echte metalen ballen.



Lezers, jullie zijn nog het antwoord schuldig op de vraag van mijn vorige blog. Waar stond Tia naar te kijken? Wel ze was onder de indruk van de mooie appeltjes in de boom destijds door Neel geplant in de begin van het Le Moulin Chival project. De appelboom geeft in beperkte mate appeltjes maar ze zien er heel mooi uit.

DSC07262

Vanavond zijn we met z’n allen uit eten geweest in Argentat aan de kade. We konden nog lekker buiten eten onder grote zonneschermen die ons heel even tegen wat regendruppels beschermde. De wijnen (Poully Fume en een Lusac Bordeaux) vielen wat tegen maar eten was lekker. Voldaan kon een ieder rond middernacht zijn koffer opzoeken.

1 opmerking:

Anoniem zei

super leuk ,dit verslag geeft een goed beeld.ik hoo als je dit leest je bijna thuis bent.rond middernacht zaterdag in Tromso. We sluiten een mooie zomer af.dikkw kus Ariennne