Pagina's

woensdag 22 juli 2009

Benauwd blijft het

Gisterenavond en vannacht heeft het behoorlijk geonweerd. Alhoewel het onweer veel op afstand plaatsvond was het indrukwekkend om vanuit bed naar te kijken. Nog geprobeerd om op video vast te leggen maar dat lukte niet goed.

De ochtend wat besteed aan maken van fotos van de camping als ondersteuning van het video filmpje. Er staan op de camping allerlei vruchten bomen. Verschillende pruimen bomen, appelbomen en een amandel boom. Iedereen mag naar hartelust het fruit plukken en eten.

Verder heb ik de opnamen van het interview geinventariseerd en op de computer gezet. Dus langzaam maar zeker beginnen de basis elementen voor het edit werk zijn beslag te krijgen. In de loop van de middag werd het weer behoorlijk benauwd en was een regelmatig plons in het zwembad nodig om het aangenaam te houden. Ook de airco in de camper brengt verlichting. Vooral ideaal als ik wat editting werk doe. Meer is er niet te melden van deze 16de dag op Domaine Le Portrait. Saai he deze 16de dag op Domaine Le Portrait :)?

Geen opmerkingen: