Pagina's

zondag 19 juli 2009

Drie in één

De afgelopen drie dagen is er niet veel gebeurd. Vandaar deze drie dagen in één beschrijving. Afgelopen vrijdag is besteed aan een reis naar Bordeaux om daar 's avonds Gunn Berit op te halen op het vliegveld. Het vliegtuig was verlaat vertrokken uit Oslo.
Dus Tia en ik hebben nog wat extra tijd moeten wachten in de aankomsthal. Er was veel te zien voor Tia in de hal. En uiteraard belangstelling voor Tia van de andere wachtenden in de aankomsthal.
Maar om circa 21.45 kon Tia met hoge snelheid naar Gunn Berit rennen om haar te begroeten. Dus Tia is op de foto bewogen. En toen nog terug naar de camping. Een ritje van ongeveeer 120 km.

De zaterdag stond in teken van nieuwe camping gasten. Het veld waar ik aanvankelijk lange tijd alleen stond is nu 'opgevuld' met twee extra caravans. Maar al met al blijft het heerlijk rustig op de camping. Ook een mooi moment om het 'nieuwe' Magnum ijsje uit te testen. Alle drie ijsjes zitten in een luxe verpakking en blijken daarna apart in drie luxe doosjes te zitten. Ze smaken heerlijk met echte Belgische chocola en het enige wat je overhoudt is de verpakking.
Zaterdag avond weer met andere camping gasten gegeten (spinazie souffle, stoofschotel lamsvlees en gevuld flensje). Allemaal mensen met verschillende achtergrond aan tafel en het camperen op naturisten terreinen als gemeenschappelijk factor.

Nu zondag organiseren de eigenaren koffie met gebak met pruimen uit de boomgaard. Bijna alle camping gasten nemen deel. Een aangename start na het ontbijt. De afgelopen dagen is het weer nogal wisselvallig geweest met relatief veel bewolking en regen maar de zon zal vandaag in de loop van de middag gaan doorbreken.

Dit waren de 11de-13de dag op Domaine Le Portrait

Geen opmerkingen: