Pagina's

dinsdag 21 juli 2009

Zeer warm


Vandaag was een zeer warme dag. Vanmiddag was het alleen goed uit te houden bij het zwembad. De temperatuur van het water in het zwembad was 25 C. En de buiten thermometer gaf zelfs 40 C maar die zal wel een graad of 5 naar boven afwijken.

Vanochtend heb ik zo twee uurtjes gefilmd op de camping. Voornamelijk het interview met Wim en Tineke. De komende dagen ga ik nog wat aanvullende opnamen maken en dan kan het monteren beginnen. Een leuke vakantie aktiviteit. Tezijnertijd zullen jullie het resultaat wel te zien krijgen op deze blog.

Het was ook weer boodschappen dag en aansluitend lozen van vuil water, het chemische toilet en bijvullen van de vers water tank. De accommodatie daarvoor in Aubeterre was niet zoals beloofd was. Dus uitwijken naar Riberac. Maar eerst een lekker eenvoudige pasta lunch in Aubettere.

Terug op de camping kwam Wim, de eigenaar van de camping, aan iedereen vertellen dat onweer en hagel in aankomst waren. Dus iedereen kon zijn maatregelen nemen. Dus voor alle zekerheid maar het nodige naar binnen gehaald.

Mijn campergasten Tia en Gunn Berit zaten onverwoestbaar te lezen in een crime van een Zweedse auteur. Op de foto kan je al zien dat Tia de dader kent van de crime. Namelijk de butler.

Dit was dag 15 op Domain Le Portrait

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Joop, Gunn Berit en Tia,

Leuk om de verhalen weer te lezen, we zijn inmiddels weer aan het werk en vakantie zit al weer in het archief... Begint wel weer te kriebelen als we de foto's zien en verhalen lezen. Gezellig dat Gunn Berit er ook is. Is toch wel zo gezellig!

Groetjes van Edgar en Femke