Pagina's

vrijdag 13 juli 2018

Duwtje

Soms heb je dat duwtje in de rug nodig. En vandaag kreeg ik dat duwtje. Sedert januari 2018 heb ik geen blog meer geschreven. In de afgelopen maanden heb ik direct of indirect van sommige bloglezers gehoord dat de blog gemist wordt. Dat streelt toch. Maar ik kwam er niet toe om weer te gaan schrijven. Ik denk dat ik via mijn reportage- en animatie werk voor SchagenTV  al heel zwembad stoelenveel van mijn creatief gedrag kwijt kan. Maar vandaag kreeg ik dan dat duwtje de goeie kant op. Ik ga weer bloggen en hopelijk met de frequentie als voorheen. Dus dank aan mijn geduldige lezers..

Ik zit hier weer fantastisch op mijn verweg buitenlandse locatie in Pillac. Zonnig warm. Het zwembad is in topconditie voor de aanstaande bezoekers. Femke, Edgar, Mats en Lotte komen hier eind volgende week aan. Ze brengen hun nieuwe kampeervouwwagen mee. En zullen op het voorterrein het fraaie spul opzetten. Mats kan nu zonder vlindertoezicht in het zwembad plonzen. Hij heeft zijn zwemdiploma A met trots gehaald. Ook kijk ik al uit naar het altijd weer verrassende optreden van Lotte. Ze is zo heerlijk eigenzinnig. Mooi vooruitzicht.

Het terrein op Les Cotes is inmiddels weer fraai geworden Joosje heeft weer veel energie gestopt in het verzorgen van de tuin bij het zwembad en bij de Bergerie. Inmiddels staan er weer bloembakken op de vensterbanken van de Bergerie. Ook staat de Bergerie gereed voor de zomergasten 2018. Jennifer en Rob komen mid augustus aan en blijven gezellig twee weken logeren. Ook is Joosje tegen die tijd weer terug. Mooie vooruitzichten.

In de tussentijd vermaak ik ……… met niks doen en het maken van een verdiepingsslag met Adobe Character. Het software programma voor het maken van animaties. Met name heb ik nu de ‘walking behavior’ onder de knie. Hierdoor kan ik de animatie figuren ook op mijn commando laten lopen. En dat geeft een extra dimensie aan de animaties. Ook ben ik een aantal nieuwe karikaturen aan het ontwerpen voor mijn animatieserie op SchagenTV ‘Schager Raad verknipt’. Ik heb al weer wat ideeen voor een aantal nieuwe afleveringen. Terugkijkend op de eerste negen afleveringen van deze serie ben ik er best wel trots op en dik tevreden met het aantal locale viewers.

Kortom volop plannen maar ik had even dat duwtje nodig. Dank aan de duwer Jurgen.

2 opmerkingen:

MarijkeO zei

Leuk om weer wat te lezen! Ik hoop dat je doorgaat

Joop zei

IK ga mijn best doen voor continuiteit