Pagina's

maandag 3 augustus 2009

Maandag wasdag!

Op deze camping is een wasmachine aanwezig zodat het mogelijk was om een wasje te draaien. Dus weer een lading schone handdoeken voorhanden en schoon fris bedlinnen. Voordeel is natuurlijk dat alles lekker snel droogt. Tsjonge tsjonge wat een nieuws voor de bloglezers. Jullie begrijpen het al. Ook hier is het komkommer tijd. Naaarmate de vakantie langer duurt gebeuren er minder spannender dingen.

Vanochtend boodschappen gedaan en de gasfles verwisseld. Onvoorstelbaar lang kan je huishouden draaien op 1 gas fles. Ik schat dat je ongeveer 1 maand met een gasfles kan doen voor gebruik als koken, water verwarmen en indien nodig voor de koelkast koeling.

Vandaag is het weer een heerlijke warme dag geweest en de komende dagen blijven ook stralend. Planning is nu dat de reis naar het zuiden (in buurt van Nice) pas op donderdag gaat plaatsvinden. Dan worden vrijdagmiddag Hedda en Herman in Nice opgehaald en rijdt de hele kolonne naar Saint Laurent du Verdon. Maar zo ver is het nog niet.

Tia is vanmiddag weer op lange wandeltocht met Gunn Berit geweest. Een feest voor Tia omdat ze dan al haar energie kwijt kan. Na de tocht is ze dan bekaf en zoekt ze snel een plek om te liggen en te herstellen. Voor aanvang van de tocht kreeg Tia nog een kleine training in het geven van een pootje met uiteraard een beloning.

Geen opmerkingen: